800px_Viking_logo_svg.png

Viking

a

Products

Klassieke elektrische hakselaars

Elektrische hakselaars : snelle verwerking van boom- en struikafval.
De elektrische hakselaar GE 105 levert uiterst fijn hakselmateriaal. Deze hakselaar versnippert takken en vertakt materiaal en verhakselt zacht materiaal zoals loof of plantenresten. De hakselaars GE 150, GE 250 S en GE 260 S versnipperen dikkere takken. Zelfintrekkend zonder terugstoten voor comfortabel hakselen dankzij de gepatenteerde messenschijf in sandwichconstructie.

Walshakselaars : Stille, elektrische hakselaars. Versnipper takken zonder moeite.

De stille elektrische hakselaars verwerken rustig, maar toch krachtig takken tot een diameter van 40 mm. De takken worden door de snijwals langzaam naar binnen getrokken en optimaal klein gehakt en afgebroken. Zo ruimt u in een mum van tijd uw afgesneden takken op.


Combihakselaars met twee functies : naar keuze versnipperen of hakselen.

De krachtige VIKING combihakselaars zijn bijzonder veelzijdig. Het innovatieve snijsysteem met omkeerschakelaar verwerkt zowel zachte plantenresten als harde takken tot ca. 40 mm. dikte. De grote vultrechter en de optimale werkhoogte vereenvoudigen het vullen van de hakselaars. De gebruiksvriendelijke VIKING combihakselaars verwerken ook grotere hoeveelheden hakselgoed snel en comfortabel.


Benzinehakselaars : de robuuste oplossing voor mobiel werken.

De hakselaar met benzinemotor is uitstekend geschikt wanneer er mobiel gewerkt dient te worden. Het breed onderstel zorgt voor stabiliteit en veiligheid.