csm_banner_castel_handbereik_01_bce11ab52a.jpg

CASTELGARDEN

Castelgarden is een vooraanstaand Europees merk dat bekend staat om zijn zitmaaiers en gemotoriseerd tuinmateriaal van hoge kwaliteit.Castelgarden staat voor hoogwaardig en exclusief Italiaans design.

Door een geavanceerd productieproces proberen we een hoog niveau van efficiëntie, vermogen en prestatie te garanderen voor al onze machines, zelfs tijdens de zwaarste werkomstandigheden. Ons motto is Green Passion: onze producten komen tegemoet aan alle behoeften van mensen met een passie voor hun tuin.

Krachtig maar veilig, technologisch geavanceerd met een verfijnd ontwerp; Castelgarden producten zijn van zo'n hoge kwaliteit dat ze de vanzelfsprekende keuze zijn van een veeleisende consument.

a

Products

Tuintractoren met grasopvang

2-in-1

Comfortabel rijden, efficiënt maaien en keuze tussen opvangen of mulchen. Het comfort van een zitmaaier zul je nooit kwijt willen.


Tuintractoren met zijuitworp

Zij-uitworp

Compact, robuust en krachtig met zijuitworp voor hoog gras en mulchplug om het gazon te onderhouden. Dat zijn de Castelgarden XD tuintractoren.


Compacte tuintractoren

Compact

Voor elke tuinier die het comfort van een zitmaaier wilt, ook wanneer de liefde voor tuinieren groter is dan de tuin. Klein maar veelzijdig en toch goed uitgerust met tal van praktische kenmerken.