logo_pe_hires.png

Honda

a

Products

HRX : Kunststof chassis

Geavanceerde gazontechnologie.

De HRX-serie van maaiers bestaat uit duwmaaiers, maaiers met wielaandrijving, maaiers met Honda’s unieke SMART Drive® en maaiers met variabele snelheid. Met 4-takttechnologie als basis is er altijd eentje die bij u en uw gazon past.


Top Gear

Stoere maaier !

0 tot 60 mph – hij is sneller dan een Porsche 911 en maait gras.

 

Innoveren, grenzen verleggen en buitengewone technologische snufjes creëren is wat wij doen.

De uitdaging was om 's werelds snelste grasmaaier te bouwen, waarbij we het originele uiterlijk van de HF2620 premium zitmaaier zouden behouden - en waarmee we natuurlijk gras zouden kunnen maaien! We hebben een volledig nieuw chassis geïnstalleerd, op maat gemaakt van staallegering met hoge sterkte met een 100 bhp 1000 cc V-twinmotor, van origine afkomstig uit een Honda VTR1000 Firestorm motorfiets. Hij kan een maximumsnelheid van 130 mph bereiken, waarbij hij een brul van 130 dB - die van honderd tijgers - laat horen. Niet echt aanbevolen voor in een rustige buurt...


Izy : Plaatstaal chassis

De lichtere, meer wendbare grasmaaier.

De tuin is een plek om te ontspannen, ook als u er in werkt. IZY-maaiers zijn geschikt voor kleine tot middelgrote gazons en de versies met wielaandrijving, vaste snelheid en SMART Drive® zijn ook geschikt voor grote gazons.


HRE : Elektrische grasmaaier

Een eenvoudige elektrische duwmaaier.

 

U kunt kiezen uit drie verschillende, maar ze hebben allemaal krachtige elektromotoren en Honda's unieke Optiflow™-systeem. Ze zijn licht, makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in verschillende maaibreedtes, zodat ze ook voor kleinere gazons prima te gebruiken zijn.


HRD : Aluminium chassis

Sterke, hardwerkende grasmaaiers voor een perfecte afwerking.

Ze kunnen alles aan. Lastige maaiklussen op grote gazons worden makkelijk en licht met deze supersterke grasmaaier die de looks en de betrouwbaarheid heeft van een echte professional.


HRH : Maak kennis met de Professionals

Sterk gebouwd voor het zware werk op grote gazons.

U hebt een opdracht uit te voeren en een klant blij te maken. Dus hebt u een grasmaaier nodig met absolute betrouwbaarheid en stevige prestaties - zoals de HRH. Geen enkele andere professionele grasmaaier komt bij hem in de buurt.


UM : Ruwterreinmaaier

De 4 Takt Zeis.

Er is heel veel veranderd sinds de uitvinding van de bescheiden zeis, maar dezelfde eenvoud kunt u vinden in onze ruwterreinmaaiers.

De ruwterreinmaaier wordt gebruikt voor het maaien van hoog gras en is het perfecte gereedschap voor het onderhouden van parken en uitdagende terreinen. Weg met dat lange gras.


Minituinfrezen

Mini maar machtig

Klein maar perfect vormgegeven - hun gebrek aan grootte wordt ruim gecompenseerd door hun enorme effectiviteit.

Minituinfrezen zijn geschikt voor het voorbereiden van middelgrote bloembedden en moestuinen voordat er gezaaid wordt. Met hun speciale functies en hun makkelijke draagbaarheid zijn ze klaar voor de kleinere tuinwerkzaamheden.


Compacte tuinfrezen

Serieuze kit voor serieus werk.

Ze mogen dan wel compact zijn, maar dat zijn ze niet op het gebied van vermogen.

Met een compacte tuinfrees krijgt u uitstekende prestaties voor grotere bloembedden en groentetuinen. Serieuze tuinier? Probeer een van deze zeer efficiënte, lichte en stevige tuinfrezen met krachtige 160 cc motoren en kijk hoe hij elke grondsoort moeiteloos optilt en losmaakt.


Roterende tuinfrezen

Tuinfrezen waarop u kunt rekenen

Betrouwbare tuinfrezen die makkelijk in gebruik zijn.

Deze roterende tuinfrezen zijn het meest geschikt voor grotere stukken land, ze zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk en maken moeiteloos harde, compacte aarde los.


Midrange

Maak van grote gazons uw speeltuin.

De midrange zitmaaiers van Honda maken tuinonderhoud makkelijk - en nog leuk ook. Ze zijn ideaal voor het onderhouden van middelgrote tot grote gazons, en dankzij het grote aanbod opties kunt u naar eigen wens spelen met de verschillende functies en uw budget.


Premium

Maak korte metten met een groot gazon.

Een premium zitmaaier van Honda is de beste tuinmachine die u kunt hebben. Maaien, mulchen en het verzamelen van bladeren op een groot gazon, in een park of op een sportveld wordt zo wel heel makkelijk. Sterker nog, hij zit zo comfortabel dat u er niet meer af wilt.


4 - Takt Bladblazer by Honda

Verb(l)azend snel

Hij blaast tuinafval weg zo snel als u wilt.

De bladblazer van Honda onderscheidt zich van de rest. Hij beschikt over hoogwaardige functies die ervoor zorgen dat hij de beste keuze is voor zowel professioneel als thuisgebruik.


Miimo by Honda

Tijd is kostbaar.

Als u uw tijd wel beter kunt besteden, laat Miimo dan uw gazon maaien.

Gaat u liever aan de slag met andere tuinzaken, of met heel andere dingen? Miimo belooft u gezond en perfect gemaaid gras, een hele zomer lang, helemaal automatisch.

 

Veilig en betrouwbaar.

Hij is stil en kent efficiënte prestaties, en hij kan zichzelf opladen. En het beste van alles is dat u hem niet in de gaten hoeft te houden. Dankzij zijn veilige messen en de 360 graden botssensoren weet hij zich ook prima te gedragen rondom kinderen en huisdieren.